HTML

Technika varázscsomagok

Friss topikok

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2013.06.08. 21:34 K_Katica

Figyelem! Kreatív tanítók, tanárok, játszóház-vezetők részére ajánlom blogomat és honlapomat, a http://matek1x1.hu oldalt és web-boltomat, a http://technikacsomagok.boltaneten.hu címen.

Ma arról írok, hogy mi is az a varázscsomag.

Ha pedagógus vagy, képzeld el, hogy kapsz az óráidra egy pedagógiai asszisztenst, aki előkészíti az óráidra a munkadarabokat. Azt mondod, hogy a mai megszorítós világban erre biztosan nem lesz lehetőség?

Én tudok megoldást, amivel mégis nyersz egy segítőt. 

Ezek a "varázscsomagok".

Első osztálytól nyolcadik osztályig évfolyamonként 8 munkadarabot választottam ki, melyek könnyen elkészíthetők, a gyerekek számára érdekesek, beilleszthetők a tanmenetbe.

Mind a 64 munkadarabot előkészítettem úgy, hogy a tanárnak csak ki kell osztani, s már kezdődhet is a munka.

A varázscsomag tartalmazza az összes hozzávalót, pontosan annyira előkészítve, hogy a gyerekeknek csak az adott feladatra kelljen koncentrálni.

Ezek a hozzávalók:

01DSCF1060.JPG

Így néz ki becsomagolva:

01DSCF1062.JPG
És ez lesz belőle:

01DSCF1049.JPG

Ha szeretnél megismerkedni a varázscsomagokkal, itt nézheted meg: http://matek1x1.hu és itt rendelheted meg: http://technikacsomagok.boltaneten.hu/

Üdvözlettel: K_Katica

Szólj hozzá!

Címkék: kézműves gyerekek tanárok játszóház kreativitás pedagógusok tanítók http://matek1x1.hu http://technikacsomagok.boltaneten.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://technika1x1.blog.hu/api/trackback/id/tr915351646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása